Vacatures in de werktuig bouwkunde

Verbeter de wereld en solliciteer op onze vacatures in de werktuigbouwkunde.
Technologische evolutie kent geen pauze en de energietransitie kan niet wachten. In een dynamische wereld waar technische innovaties elkaar op de voet volgen, maakt jouw expertise in de werktuigbouwkunde het verschil. Heb jij een passie voor state-of-the-art technische installaties? Vopak is de plek om jouw talent in te zetten, te ontwikkelen én de wereld te verbeteren. Klaar voor de volgende stap in je carrière? Solliciteer dan direct op onze vacatures in de werktuigbouwkunde!

Waarom solliciteren op de werktuigbouwkunde vacatures bij Vopak?

Als je solliciteert op één van onze vacatures in de werktuigbouwkunde, word je verantwoordelijk voor het ontwerpen, installeren, onderhouden en verbeteren van de technische installaties op onze terminals. Onze focus ligt op duurzaamheidenergietransitie en veiligheid, wat betekent dat je als werktuigbouwkundige betrokken zult zijn bij uitdagende en innovatieve projecten voor zowel de tankopslagsector als de maatschappij. Vopak biedt je dus een carrière waarin je je passie voor werktuigbouwkunde kunt combineren met betekenisvol, toekomstgericht werk.
  • Je werkt aan projecten die een positieve impact hebben op de wereld. Vopak speelt een belangrijke rol in de samenleving en de energietransitie door ervoor te zorgen dat vloeibare bulkproducten veilig en efficiënt worden opgeslagen en overgeslagen en infrastructuur ontwikkeld wordt voor de energietransitie.

  • Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technologieën. Vopak investeert voortdurend in nieuwe technologieën om de bedrijfsactiviteiten te verbeteren. Als werktuigbouwkundige bij Vopak heb je de kans om deze technologieën te gebruiken en te ontwikkelen.

  • Je krijgt de kans om te werken in een internationale omgeving. Vopak is actief in meer dan 20 landen. Als werktuigbouwkundige bij Vopak heb je de kans om in verschillende landen te werken en mensen van over de hele wereld te ontmoeten.

  • Je werkt in een diverse en inclusieve omgeving. Bij Vopak geloven we dat een open en veilige werkomgeving de sleutel is naar succes. We streven naar een plek waar iedereen zich gewaardeerd en welkom voelt. Diversiteit en inclusiviteit staan centraal, omdat we vinden dat de unieke verschillen tussen mensen ons allemaal versterken.

  • Groei & Ontwikkeling. Vopak biedt kansen voor zowel persoonlijke als professionele groei. Werktuigbouwkundigen binnen Vopak hebben toegang tot opleidingsprogramma's om hun expertise verder aan te scherpen.

Vacatures in de werktuigbouwkunde
Vacatures in de werktuigbouwkunde
Vacatures in de werktuigbouwkunde

Wat verdient een werktuigbouwkundige?

Het salaris van een werktuigbouwkundige is afhankelijk van diverse factoren, zoals opleidingsniveau, werkervaring en functie. Een techneut met een mbo-diploma verdient minder dan iemand met een universitaire master. De banen voor een hbo-opgeleide werktuigbouwkundige zitten hier tussenin. Met meer dan 10 jaar ervaring en de daarbij opgebouwde expertise, ligt je salaris hoger dan dat van een starter. Functies variëren van Monteur en Project Engineer tot Projectmanager, elk met hun eigen verantwoordelijkheden en bijpassend salaris. Managementfuncties hebben over het algemeen een hoger salaris dan uitvoerende functies. Het startbedrag ligt rond de €2000,- en stijgt naarmate je meer ervaring opdoet. Het gemiddelde salaris voor een werktuigbouwkundige ligt rond de €3500,-.

Solliciteer op één van onze vacatures in de werktuigbouwkunde

Heeft één van onze vacatures in de werktuigbouwkunde je aandacht getrokken? Wacht niet en solliciteer direct! Upload eenvoudig je CV en als er een match is nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Zie je niet meteen een functie die bij je past? Een open sollicitatie is ook altijd welkom. Samen vinden we de perfecte plek voor jou binnen Vopak. We kijken verder dan je CV en zoeken naar jouw potentieel voor groei. Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Verbeter de wereld, begin bij Vopak!
Vacatures in de werktuigbouwkunde