Vacatures in mechanical engineering

Verbeter de wereld en solliciteer op onze vacatures in de mechanical engineering.
Zoek je een baan waar je passie voor mechanische systemen in kwijt kunt? Wil je werken bij een bedrijf dat vooroploopt in de energietransitie en innovatieve oplossingen aandragen? Vopak, de wereldleider in tankopslag, heet je welkom! Ongeacht of je net begint of een doorgewinterde professional bent, bij ons kun je je tanden zetten in uitdagende mechanische vraagstukken bij onze opslagterminals. Speel een rol in het waarborgen van de efficiëntie van onze apparatuur, duik in de wereld van geavanceerde technologie bij Vopak en groei verder met de hulp van ons ervaren team. Spreekt dit je aan? Ontdek de vacatures in mechanical engineering bij Vopak en sluit je aan bij ons internationale team van specialisten!

Waarom solliciteren op de mechanical engineering vacatures bij Vopak?

Bij Vopak zoeken we gedreven mechanical engineers met een passie voor mechanische systemen en apparatuur. Je draagt bij aan het ontwerpen, testen en optimaliseren van installaties binnen onze terminals. Daarnaast speel je een essentiële rol in onze missie voor duurzaamheidveiligheid en de energietransitie. Door te solliciteren op de mechanical engineering vacatures bij Vopak, stap je in een wereld van vernieuwing, word je een integraal onderdeel van onze toekomstgerichte initiatieven en werk je aan projecten met een tastbare impact.
  • Je werkt aan projecten die een positieve impact hebben op de wereld. We spelen een sleutelrol in de energietransitie en maatschappij, omdat we vloeistoffen veilig en efficiënt opslaan en vervoeren. Ook leggen we nadruk op het creëren van infrastructuur voor de energietransitie. Als mechanical engineer speel je een cruciale rol in het waarborgen van de veilige en efficiënte opslag en vervoer van bulkproducten.

  • Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technologieën. Als mechanical engineer duik je in innovatieve technologieën die de tankopslagindustrie vormgeven. Met state-of-the-art technieken en geavanceerde systemen werk je bij Vopak altijd met de nieuwste innovaties.

  • Je krijgt de kans om te werken in een internationale omgeving. Met een aanwezigheid in meer dan 20 landen wereldwijd biedt Vopak een uniek internationaal speelveld. Als mechanical engineer binnen Vopak heb je de mogelijkheid om in diverse landen te opereren en nauw samen te werken met collega's uit verschillende culturen en achtergronden.

  • Je werkt in een diverse en inclusieve omgeving. We zijn er trots op een werkomgeving te bieden waar iedereen zich erkend en gewaardeerd voelt. We geloven dat een diverse groep medewerkers bijdraagt aan onze kracht, omdat we leren van elkaars unieke perspectieven. Dit is wat Vopak uniek maakt.

  • Groei & Ontwikkeling. Bij Vopak krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen als je solliciteert op één van onze mechanical engineering vacatures. We zorgen ervoor dat je toegang hebt tot specifieke opleidingen om je vaardigheden te verfijnen en te excelleren in je vakgebied.

Vacatures in mechanical engineering
Vacatures in mechanical engineering
Vacatures in mechanical engineering

Wat verdient een mechanical engineer?

Het salaris in mechanical engineering is sterk afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau. Met een mbo-opleiding is je salaris doorgaans lager in vergelijking met een universitaire achtergrond, terwijl een hbo-opleiding daar tussenin zit. Ervaring kan je salarispositie verbeteren. Hoe meer ervaring, hoe hoger de verdiensten. In deze branche variëren de functies van ontwerpers tot productie en je salaris wordt mede bepaald door je functie. Zo ligt het salaris van managers doorgaans hoger dan dat van engineers. Beginnende professionals kunnen een startsalaris van rond de €2500,- verwachten, terwijl een gemiddeld Mechanical Engineer ongeveer €3500,- per maand verdient. Over het algemeen verdienen mechanical engineers dus een aantrekkelijk salaris. Vooral naarmate ze meer ervaring opbouwen en zich specialiseren.

Solliciteer op één van onze vacatures in mechanical engineering

Geïnteresseerd in de mechanical engineering vacatures bij Vopak? Aarzel niet en stuur ons je sollicitatie. Als we een match zien, hoor je snel van ons. Geen passende vacature tegengekomen? Een open sollicitatie is ook altijd welkom. Bij Vopak kijken we niet alleen naar je huidige CV, maar ook naar jouw potentieel voor groei. Klaar voor een nieuwe uitdaging in je loopbaan? Verbeter de wereld, begin bij Vopak!
Vacatures in mechanical engineering