Vacatures in de installatietechniek

Verbeter de wereld en solliciteer op onze vacatures in de installatietechniek.
Ben jij gepassioneerd over technische systemen en op zoek naar een rol waarbij je echt impact kunt maken? Bij Vopak, dé wereldleider in tankopslag, zoeken we enthousiaste installatietechnici die willen bijdragen aan innovatieve en duurzame oplossingen in de energietransitie. Ben je starter of een ervaren professional? Bij ons krijg je de kans om te werken aan cruciale installaties voor de opslag en behandeling van vloeibare bulkgoederen. In nauwe samenwerking met teams van civiele techniek tot mechanica zorg je ervoor dat onze installaties optimaal functioneren. Bij Vopak betekent werken in de installatietechniek jezelf onderdompelen in de nieuwste technologieën en groeien met de steun van een deskundig team. Klinkt dit als jouw volgende carrièrestap? Bekijk onze vacatures in de installatietechniek en word onderdeel van ons wereldwijde netwerk van experts!

Waarom solliciteren op de installatietechniek vacatures bij Vopak?

Bij Vopak zijn we op zoek naar vakbekwame installatietechnici die hun expertise willen inzetten voor de technische systemen op onze terminals. Jouw rol omvat het ontwerpen, installeren, onderhouden en optimaliseren van deze belangrijke installaties. Ze spelen namelijk een belangrijke rol in ons streven naar duurzaamheidenergietransitie en waarborging van veiligheid. Door te solliciteren op onze vacatures in de installatietechniek, krijg je de unieke kans om deel uit te maken van innovatieve projecten die écht impact hebben.
  • Je werkt aan projecten die een positieve impact hebben op de wereld. Vopak speelt een belangrijke rol in de energietransitie en samenleving. We zorgen ervoor dat vloeistoffen goed en veilig worden opgeslagen en getransporteerd. Daarnaast zetten we infrastructuur op die zich richt op de energietransitie. Als installatietechnicus bij ons heb je daarin een belangrijke taak, omdat je meewerkt aan innovatieve oplossingen die energie besparen.

  • Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technologieën. Als installatietechnicus bij Vopak duik je in de nieuwste technieken van de tankopslagwereld. Met slimme automatisering en de laatste veiligheidstechnologieën zit je bij Vopak bovenop de laatste technische vernieuwing.

  • Je krijgt de kans om te werken in een internationale omgeving. Vopak is actief in meer dan 20 landen over de hele wereld. Als installatietechnicus bij Vopak krijg je de kans om op verschillende internationale plekken te werken en samen te werken met teamleden van over de hele wereld.

  • Je werkt in een diverse en inclusieve omgeving. We zijn trots op onze open en veilige manier van werken, want bij ons voelt iedereen zich gewaardeerd. We vinden diversiteit en inclusiviteit heel belangrijk. Juist door mensen met verschillende achtergronden leren we van elkaar en worden we samen sterker. Dat is de kracht van Vopak.

  • Groei & Ontwikkeling. Bij Vopak krijg je volop kansen om te groeien, zowel persoonlijk als in je werk. Als je na je sollicitatie op één van onze installatietechniek

Vacatures in de installatietechniek
Vacatures in de installatietechniek
Vacatures in de installatietechniek

Wat verdient een installatietechnicus?

Het salaris voor een installatietechnicus is afhankelijk van opleiding en ervaring. Met een mbo-diploma ligt je salaris meestal lager dan met een universitair diploma, terwijl een hbo-diploma daar tussenin zit. Heb je al veel ervaring? Dan verdien je vaak meer dan iemand die net start. In dit vakgebied zijn er diverse functies, van Monteur tot Project Engineer, en je salaris hangt ook samen met je rol. Zo verdienen leidinggevenden meestal meer dan engineers of monteurs. Starters kunnen een salaris van ongeveer € 2500,- verwachten en gemiddeld verdient een installatietechnicus zo'n €3500,- per maand.

Solliciteer op één van onze vacatures in de installatietechniek

Heb je een leuke vacature in de installatietechniek bij ons gezien? Wacht niet en solliciteer! Upload gewoon je CV en als we denken dat het klikt, nemen we snel contact met je op. Geen geschikte baan gevonden? Een open sollicitatie mag altijd. Bij Vopak kijken we niet alleen naar je CV, maar ook naar hoe jij nog kunt groeien. Zin in een nieuw hoofdstuk in je carrière? Verbeter de wereld, begin bij Vopak!
Vacatures in de installatietechniek