Vacatures in de elektrotechniek

Verbeter de wereld en solliciteer op onze vacatures in de elektrotechniek.
Heb je een fascinatie voor geavanceerde elektrotechnische systemen? Zoek je een uitdagende functie bij de wereldleider in tankopslag? Zie jij jezelf bijdragen aan vernieuwende en milieuvriendelijke oplossingen binnen de energietransitie? Vopak biedt kansen voor zowel starters als ervaren professionals. Zin in een nieuwe uitdaging in je loopbaan? Solliciteer dan op onze vacatures in de elektrotechniek! 

Waarom solliciteren op de elektrotechniek vacatures bij Vopak?

Bij Vopak zoeken we elektrotechnici die ons kunnen helpen met onze elektrische installaties op onze terminals. Je gaat werken aan het ontwerp, de installatie, het onderhoud en de verbetering van deze installaties, die een belangrijke rol spelen in de duurzaamheid, de energietransitie en de veiligheid van onze sector en de samenleving. Als elektrotechnicus bij Vopak krijg je dus de kans om je vakmanschap te laten zien in spannende en vernieuwende projecten die echt het verschil maken.
  • Je werkt aan projecten die een positieve impact hebben op de wereld. Vopak staat centraal in maatschappelijke en energie-veranderende bewegingen door te waarborgen dat vloeibare bulkgoederen veilig en doeltreffend worden beheerd en getransporteerd, en door infrastructuur op te zetten gericht op de energietransitie. Daarbij ben jij als elektrotechnicus essentieel, aangezien jij bijdraagt aan innovatieve en energiebesparende oplossingen.

  • Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technologieën. In de rol van elektrotechnicus bij Vopak krijg je de kans om te werken met de nieuwste technologieën in de tankopslagindustrie. Van geautomatiseerde systemen tot geavanceerde veiligheidssensoren, Vopak blijft vooroplopen in technologische innovaties.

  • Je krijgt de kans om te werken in een internationale omgeving. Vopak werkt in 20 landen wereldwijd. In de functie van elektrotechnicus bij Vopak bieden we je de gelegenheid om op diverse internationale locaties te werken en samen te werken met collega's uit alle windstreken.

  • Je werkt in een diverse en inclusieve omgeving. Ons succes komt voort uit een transparante en veilige werkcultuur. Ons doel is een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich erkend en op zijn gemak voelt. We zetten ons in voor diversiteit en inclusiviteit en zijn ervan overtuigd dat de verschillen en individuele kwaliteiten van elk persoon bijdragen aan onze gezamenlijke kracht.

  • Groei & Ontwikkeling. Vopak heeft uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Medewerkers in de elektrotechniek kunnen profiteren van opleidingsprogramma's om hun vaardigheden verder te verfijnen.

Vacatures in de elektrotechniek
Vacatures in de elektrotechniek
Vacatures in de elektrotechniek

Wat verdient een elektrotechnicus?

Jouw salaris als elektrotechnicus hangt af van je opleiding en ervaring. Met een mbo-opleiding verdien je meestal minder dan met een universitaire opleiding en iemand met een hbo-diploma zit daar tussenin. Als je meer dan 10 jaar ervaring hebt, kun je rekenen op een hoger salaris dan iemand die net begint. Er zijn veel verschillende banen in dit vakgebied, van Field Supervisor E&I, Elektromonteur tot Project Engineer E&I. Wat je verdient hangt ook af van je specifieke functie. Over het algemeen verdienen mensen in leidinggevende functies meer. Als je net start kun je een vergoeding van rond de €2000,- verwachten en het gemiddelde salaris ligt rond de €3500,-.

Solliciteer op één van onze vacatures in de elektrotechniek

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures in de elektrotechniek? Twijfel niet en solliciteer! Upload simpelweg je CV en bij een match komen we snel bij je terug voor een gesprek. Geen passende vacature gezien? Stuur gerust een open sollicitatie. Bij Vopak kijken we verder dan je CV, want we zijn benieuwd naar jouw groeipotentie. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Verbeter de wereld, begin bij Vopak!