Schitteren in de Energietransitie

Storing vital products with care. Dat is wat we op Vopak Vlaardingen al meer dan 90 jaar doen. Zonder Vopak Vlaardingen ligt er geen babyvoeding of zonnebloemolie in de schappen. Kunnen we onze handen niet wassen met handzeep en tanken we geen biodiesel aan de pomp.

 

Tankopslag, maar dan net even anders. Vopak Vlaardingen, onderdeel van Koninklijke Vopak, is gespecialiseerd in de op-en overslag van plantaardige oliën, dierlijke vetten en biodiesel. Met een opslagcapaciteit van bijna 600.000 kubieke meter en de centrale ligging en goede infrastructuur, neemt de Vopak Vlaardingen een belangrijke positie in als distributie- en opslag hub.

Lorem ipsum
Schitteren in de Energietransitie. Het doel van de energietransitie is om klimaatverandering zoveel mogelijk af te remmen. Het reduceren van onze CO2 uitstoot staat daarom als speerpunt op de agenda van Vopak Vlaardingen.

Meer weten over Vopak Vlaardingen? Dit zeggen onze medewerkers: bekijk hiernaast het filmpje van een van onze collega's.

Wat jij meebrengt als Operator

Verschillende soorten vacatures vragen om verschillende soorten mensen en achtergronden. Voor ons is het vooral belangrijk dat jij impact wilt gaan maken. Let op! De specifieke functie eisen staan bij de vacatures vermeld maar grijp je kans als je in ieder geval aan de onderstaande criteria voldoet:

  • Een afgeronde MBO - Operator B opleiding;

  • Relevante werkervaring is een pré en ervaring in de olie- en gasindustrie een extra plus;

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

  • Lef, leergierig, resultaatgericht, veiligheidsbewust en authentiek!

Wat je meebrengt als Operator