Storing vital products with care

Wie zijn wij

Royal Vopak is 's werelds toonaangevende onafhankelijke tankopslagbedrijf. We slaan vitale producten met zorg op. Met meer dan 400 jaar geschiedenis en een focus op duurzaamheid, zorgen we voor veilige, schone en efficiënte opslag en behandeling van vloeibare bulkproducten en gassen voor onze klanten. 

Hiermee maken we de levering mogelijk van producten die van vitaal belang zijn voor onze economie en ons dagelijks leven, variërend van chemicaliën, oliën, gassen en LNG tot biobrandstoffen en vegoils. We zijn vastbesloten om belangrijke infrastructuuroplossingen te ontwikkelen voor de veranderende energiesystemen van de wereld, terwijl we tegelijkertijd investeren in digitalisering en innovatie. Vopak is genoteerd aan Euronext Amsterdam en heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam, Nederland.

Contribute to society Every day

Werken bij Vopak betekent waarde toevoegen aan het dagelijks leven van mensen. Waarom? Omdat we in onze tanks producten opslaan die essentieel zijn voor het dagelijks leven. De energie waarmee we kunnen koken, onze huizen kunnen verwarmen of koelen en naar ons werk kunnen pendelen. De chemicaliën die worden gebruikt om miljoenen nuttige producten te produceren. De eetbare oliën om ons voedsel te bereiden. 

Als bedrijf zijn we geïnspireerd door wereldwijde diversiteit en dit wordt weerspiegeld in onze dagelijkse werkomgeving. We werken als een team en bieden veel kansen om te groeien in een dynamische maar veilige en stabiele werkomgeving.

Elke dag opnieuw vinden we onszelf een beetje opnieuw uit en laten we ons bedrijf groeien. Elke dag kun je een bijdrage leveren aan onze purpose: Storing vital products with care.