Make an impact

Make an impact

Storing vital products with care

Bij het laden en lossen van de verschillende grondstoffen van onze klanten, moeten we kunnen rekenen op goed werkende terminals en tanks. Dat betekent dat we moeten kunnen vertrouwen op jouw technische expertise. Onze installaties moeten namelijk veilig werken en betrouwbaar zijn, zodat onze klanten zeker kunnen zijn van de beste kwaliteit van onze dienstverlening. Goed ontwerp en ook onderhoud van onze terminals en steigers is daarom cruciaal voor: Storing vital products with care. Op die manier dragen we bij aan de samenleving. Ook jij kunt hierin een belangrijke rol spelen, impact maken en elke dag opnieuw hier een rol in spelen. 

Beschik jij over de technische kennis & kunde die wij nu en voor de toekomst nodig hebben, dan leren wij je graag kennen! Wij zoeken technici met lef, die authentiek durven zijn in een alsmaar veranderende samenleving maar vooral collega’s die impact willen maken - elke dag weer.

 
Ready for action?
Zie jij jezelf in dit plaatje passen en houd je van een uitdaging? Dan willen wij jou graag beter leren kennen! Je kunt solliciteren door je CV en motivatiebrief te uploaden via de sollicitatiebutton bij de vacature(s). 
Lorem ipsum

#MakeanImpact

Benieuwd naar hoe een werkdag op Vopak Botlek Terminal er uit kan zien? Dave vertelt je er meer over! #MakeanImpact

Hoe Christiaan & Ian #MakeanImpact

Denken in oplossingen, je thuis voelen, veilig kunnen werken en een bijdrage leveren aan de samenleving. Christiaan & Ian nemen je mee in waar zij energie en plezier uit halen in hun werk bij Vopak.

Hoe Luuc & Wesley #MakeanImpact

Benieuwd naar hoe de dag van een Field Supervisor eruit ziet op de Europoort? Luuc & Wesley vertellen je wat je kunt verwachten en waarom zij er energie van krijgen! #MakeanImpact

Wat jij meebrengt

Verschillende soorten vacatures vragen om verschillende soorten mensen en achtergronden.Voor ons is het vooral belangrijk dat jij impact wilt gaan maken. Let op! De specifieke functie eisen staan bij de vacatures vermeld maar grijp je kans als je in ieder geval aan de onderstaande criteria voldoet:

  • Afgeronde MBO werktuigkunde, elektrotechniek of vergelijkbare technische opleiding;

  • Afgeronde HBO werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, civiele techniek of vergelijkbare technische opleiding;

  • Afgeronde WO werktuigbouwkunde, civiele techniek, E&I, of vergelijkbare technische opleiding;

  • Relevante werkervaring is een pré en ervaring in de olie- en gasindustrie een extra plus;

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

  • Lef, leergierig, resultaatgericht, veiligheidsbewust en authentiek!

Wat jij meebrengt

Het proces

1
Stap 1
Solliciteer
2
Stap 2
1e interview
3
Stap 3
Online assessment
4
Stap 4
2e interview
5
Stap 5
Welkom!